1920 - 2020

100 Jaar Scouts Lod Lavki

100 Jaar Lod Lavki Scouts

100 Jaar Lod Lavki

Info-avond 16 februari 2019 - 20.00 uur

Beste Lavki-vriend,

Zoals jullie ondertussen weten, zijn de afgelopen maanden onze voorbereidingen voor 100 jaar Lod Lavki van start gegaan, dat zal plaatsvinden in het jaar 2020-2021. Na enkele momenten van overleg en "brainstorming" met heel wat stam uit verschillende generaties, hebben we verschillende ideeën uitgewerkt die we de komende twee jaar concreet gaan organiseren.

Met een eerste oproep kregen we heel wat reactie van stammers die graag iets wilden betekenen, maar nog niet echt een beeld hadden van hoe zij precies konden helpen.

Daarom nodigen we ieder van u uit op een grote info-avond op zaterdag 16 februari 2019.

Op deze info-avond zullen we voorstellen wat de huidige leidingsploeg van plan is in het kader van dit jubileum. Hier zullen we ons niet enkel beperken tot een droge uitleg, maar hopen we ook om het voor velen onder jullie wat concreter te maken.

Op die manier willen we, enerzijds, zo veel mogelijk stammers samenbrengen en, anderzijds, een zo breed mogelijk netwerk aanspreken en warm maken om mee te stappen in een jubileum dat bijzonder is voor ieder die de Lod Lavki-groep een warm hart toedraagt. Zo is iedereen geïnformeerd over wat hij zelf zou kunnen betekenen of welke relevante kennissen hij nog heeft die kunnen bijdragen tot de verdere uitwerking van ieder idee.

Wie? Wat? waar?

De presentatie zal van start gaan om 20 uur. Een kwartiertje op voorhand komen is zeker aangeraden. De info-avond zal doorgaan in de grote aula van het Virga-Jessecollege (1ste en 2e graad), waar - zoals jullie weten - ook onze lokalen zijn. Er is parkeergelegenheid op de speelplaats van het college.

We zullen ongeveer een halfuurtje nodig hebben om alles uit de doeken te doen, waarna vragen kunnen gesteld worden.

Om het nuttige aan het plezante te koppelen, voorzien we nadien een barmoment in en rond de lokalen, waar u zich ook kan aanmelden als contactpersoon voor een van onze projecten. Dit is ook een mooi moment om oude bekenden terug te zien en oude verhalen terug naar boven te halen.

Schrijf u in voor de info-avond

Om het aantal aanwezigen goed te kunnen inschatten en de nodige boodschappen te kunnen doen, vragen we u om u in te schrijven voor de info-avond. Klik daarvoor op de knop hieronder.


Wij rekenen alvast op jullie enthousiasme, gedrevenheid en Lavkiaanse spirit!


Een stevige linker,


De leiding

contactgegevens

Hebben we uw e-mailadres al?

We weten niet via welke wonderlijke weg u op deze pagina kwam.
Dus als u eraan twijfelt of we uw e-mailadres al hebben, registreer u dan hier en nu.
(beter een keer te veel dan eentje te weinig, u zal geen dubbele e-mails krijgen)


Spreek bovendien iedereen van uw Lavkiaanse kennissen aan over deze website.
En moedig hen aan om zich ook te registreren én in te schrijven voor de info-avond.

Deel deze link via sociale media:
www.100jaarlodlavki.be